Diensten

Naast reguliere computerreparaties voeren wij ook reparaties aan huis uit. U kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info (at) just-pc.nl. Na het maken van de afspraak is het mogelijk dat wij u een aantal vragen stellen per mail, dit doen wij zodat wij de juiste monteur op pad kunnen sturen. Zodra wij alle informatie hebben ontvangen, komen we bij u langs en zullen wij de storingen verhelpen. Ook geven wij onafhankelijk advies over abonnementen voor Telefonie, internet en televisie. Wij sluiten zelf geen abonnementen af, enkel adviseren wij u op basis van uw wensen.

Reparaties die meer arbeid vereisen.

Niet alle reparaties kunnen bij u thuis uitgevoerd worden, in dit geval hebben wij een haal en breng service. Wij halen de computer bij u op. En wij onderzoeken en repareren de computer in onze werkplaats. Na het onderzoek ontvangt u indien gewenst een kostenschatting. De onderzoekskosten zijn €25 excl. haal en brengservice;   €35 incl. haal en brengservice. De reparaties worden uitgevoerd door ervaren monteurs. ook hier geldt No cure, No pay. Uiteraard streven wij naar Cure and Pay, en tevreden klanten.

Vrijblijvend onafhankelijk advies

Ook geven wij onafhankelijk advies over abonnementen voor Telefonie, internet en televisie. Wij sluiten zelf geen abonnementen af, enkel adviseren wij u. Hierbij houden we oa. rekening met beschikbaarheid in uw regio, de kosten, digitaal of analoog, uw huidige apparatuur en uw toekomstige wensen. Hiernaast kunnen wij u ook adviseren over elektorinca producten zoals; televisies en audioinstallaties.Stellar Data Recovery Services

Stellar Data Recovery Services (voorheen Stellar) is een gespecialiseerd technologiebedrijf dat een breed scala aan diensten levert op gebied van dataverlies, dataverliespreventie, data-recovery en forensisch elektronisch onderzoek.

Webhosting

U huurt ruimte op onze servers. Wij zorgen dat uw server beheerd blijft en zorgen ervoor dat uw website veilig en bereikbaar blijft. Voor het hosten van een website hoeft u geen verstand te hebben van servers of configuraties. Dat regelen wij voor u.

Partner worden?

Bent u drukker, grafisch ontwerper of Denkt u een bijdragen te kunnen leveren aan Just-PC, neem dan contact op met info (at) just-pc.nl.