Over ons

Just-PC is een jong, gedreven, veelzijdig bedrijf. 12 december 2012 is Dominique Swarts officieel begonnen met de eenmanszaak. Met het doel ouderen te helpen met computerproblemen. Hier zijn al snel de andere interesses van Dominique bijgekomen, zoals; webdesign en webhosting. Ook zijn we op zoek gegaan naar andere uitdagingen. In 2013 heeft Dominique een getalenteerd grafisch ontwerper ontmoet. Het eerste project was het ontwerp van een flyer voor "De KoffieTheek". Met een prachtig professioneel resultaat. Hierdoor zijn wij de samenwerking met deze persoon aangegaan zodat wij ook grafisch ontwerp kunnen bieden aan onze klanten.

Personeel

Voor Just-PC is het belangrijk dat we de juiste mensen op de juiste plaats hebben. Bij Just-PC staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, eveneens personeelsvriendelijkheid.

Anders maar toch zo normaal: Wajongers. Ons personeel bestaat voor een deel uit personen met een beperking. Wij zijn ervan overtuigd dat personen met een beperking, de juiste personen kunnen zijn. Met de juiste begeleiding kunnen we deze personen een baan bieden waarin ze optimaal tot hun recht komen.

No cure no pay

Zoals u waarschijnlijk van ons al weet, werken wij op basis van No cure, No pay. Echter is onze doelstelling net iets anders. Cure and Pay, dat is wat wij belangrijk vinden. Hier zetten wij ons voor in.


E-mail

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info (at) just-pc.nl


Direct contact

Bij Just-PC vinden wij bereikbaarheid belangrijk. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op (0031) 6 81 02 88 63